telefoon nummer

Tot 27 augustus krijgt u tijdens de SummerSale 25% korting op alle Slow- en Cool Motion matrassen, ook geldig op kernen in combinatie met covers van M Line.
Tevens 25% korting op de M Line hoofdkussens

Uitgezonderd van de actie zijn: Het TeamNL matras en de Wave matrassen.

 

Matrassen van M line

Er is geen enkele matras die voor iedereen ideaal is. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper.

Het verschil tussen de Cool- en Slow Motion matrassen zit hem in de tijk, de Cool Motion heeft een finish die voor een betere klimaatregulering zorgt, waarbij de Slow Motion gemaakt is uit milieuvriendelijk materiaal. Het verschil tussen de even en oneven matrassen is de stevigheid, oneven matrassen hebben een zachte toplaag, terwijl deze bij even matrassen steviger is. Bij de Gier in Gorinchem begeleiden wij u in het maken van de meeste geschikte keuze. 

Kussens van M line

Een goed hoofdkussen kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat je kussen de juiste vorm en hoogte heeft, zodat je een comfortabele slaaphouding aanneemt. Als je hoofd ergonomisch correct ligt, nemen je nek en ruggenwervel een ontspannen houding aan. M line voorziet hierin door in de kussens gebruik te maken van revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat je hoofdkussen zich vormt naar je hoofd. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens je slaap. MLine heeft specifieke hoofdkussens voor de zijslaper, rugslaper en buikslaper.

Interesse, meer weten of proefloggen? Maak vrijblijvend een afspraak per telefoon of maak online een afspraak.