Bestel uw bedtextiel online.

Als u in deze periode uw slaapkamer wilt verfraaien met nieuw bedtextiel, zoals dekbedden, dekbedovertrekken of hoeslakens dan kunnen wij u helpen via onze textielwebshop. Omdat u niet naar de winkel mag komen, leveren wij dit gewoon veilig bij u thuis af!

Slaapadviezen aan huis.

Onze showroom is momenteel weliswaar gesloten. Maar omdat deze periode ook vaak het moment is om het interieur van uw slaapkamer te verfraaien laten wij u niet in de kou liggen. Wij zullen u waar mogelijk proberen op een veilige manier helpen. Eén van de mogelijkheden om toch advies te kunnen geven is een huisbezoek. Maak hiervoor per mail of telefoon een afspraak. Wij werken uiteraard volgens de laatste gezondheidsmaatregelen. Telefoon 0183 – 63 55 75

Auping ledikant of matras bestellen?

Voor persoonlijke adviezen voor een matras of een matras/bodemcombinatie is een bezoek aan de showroom nog altijd de beste oplossing. Maar als u geen slaap- of kleuradviezen nodig heeft kunt u gebruik maken van deze online Auping configurator. Wel adviseren wij u bij bestelling onze naam De Gier Slapen in Gorinchem op te geven. Dan kunt u bij garanties of aanpassingen een beroep op ons doen.

 

De Gier Slapen. Beddenspecialist regio Gorinchem

De Gier Slapen. Een begrip in Gorinchem als het gaat om gezond en comfortabel slapen. Een beddenspeciaalzaak met een collectie design bedden. Boxsprings van Carpe Diem. Strak vormgegeven en tijdloze slaapkamers van Hülsta. En natuurlijk de veelzijdige slaapsystemen van Auping. Maar ook een kwaliteitsmerk als Pullman. De Ergosleep boxsprings en bodems zijn het neusje van de zalm wat betreft comfort door individuele aanpassing aan uw lichaam. Maar de Gier Slapen wordt ook gezien als probleemoplosser. Rug- of nekklachten? Met het juiste persoonlijke advies verminderen of verdwijnen deze klachten. Met hulp van onze slaapcabine en onze jarenlange ervaring leveren we maatwerk aan iedereen.

Voor de aankleding van de slaapkamer kunt u terecht in onze zeer uitgebreide textielshop. Met bekende merken zoals Rivièra Maison, Essenza of Mrs. ME. Ook is De Gier gespecialiseerd in het creëren van opbergruimtes in design kledingkasten en inloopkasten. In onze eigen meubelmakerij kunnen we elk meubelstuk naar wens vervaardigen. Kortom, 100% maatwerk! Wij zien u graag in onze beddenwinkel in de Haarstraat 69. – Dick de Gier