Onze showroom is weer open. Dus volop gelegenheid om alle kwaliteitsmerken met elkaar te vergelijken en proef te liggen. Omdat de afgelopen periode veel mensen een afspraak als erg positief hebben ervaren, blijven wij deze service uiteraard aanbieden. Zo kunnen wij u in alle rust adviseren en de vele combinaties laten voelen. Voor bedtextiel, hoofdkussens e.d. kunt u gewoon weer binnenlopen.

De Gier Slapen. Beddenspecialist regio Gorinchem

De Gier Slapen. Een begrip in Gorinchem als het gaat om gezond en comfortabel slapen. Een beddenspeciaalzaak met een collectie design bedden. Boxsprings van Carpe Diem. Strak vormgegeven en tijdloze slaapkamers van Hülsta. En natuurlijk de veelzijdige slaapsystemen van Auping. Maar ook een kwaliteitsmerk als Pullman. De Ergosleep boxsprings en bodems zijn het neusje van de zalm wat betreft comfort door individuele aanpassing aan uw lichaam. Maar de Gier Slapen wordt ook gezien als probleemoplosser. Rug- of nekklachten? Met het juiste persoonlijke advies verminderen of verdwijnen deze klachten. Met hulp van onze slaapcabine en onze jarenlange ervaring leveren we maatwerk aan iedereen.

Voor de aankleding van de slaapkamer kunt u terecht in onze zeer uitgebreide textielshop. Met bekende merken zoals Rivièra Maison, Essenza of Mrs. ME. Ook is De Gier gespecialiseerd in het creëren van opbergruimtes in design kledingkasten en inloopkasten. In onze eigen meubelmakerij kunnen we elk meubelstuk naar wens vervaardigen. Kortom, 100% maatwerk! Wij zien u graag in onze beddenwinkel in de Haarstraat 69. – Dick de Gier