Ook al mogen wij geen klanten in onze showroom ontvangen, er zijn nog mogelijkheden om u te  kunnen helpen. Hieronder enkele voorbeelden om – op een veilige manier – aan mooi bedtextiel te komen, een Auping matras, bed of boxspring aan te schaffen, vragen te stellen of een advies aan huis aan te vragen.

 

Bestel uw bedtextiel online.

Als u in deze periode uw slaapkamer wilt verfraaien met nieuw bedtextiel, zoals dekbedden, dekbedovertrekken of hoeslakens dan kunnen wij u helpen via onze textielwebshop. Omdat u niet naar de winkel mag komen, leveren wij dit gewoon veilig bij u thuis af!

 

Slaapadviezen aan huis.

Wordt u ’s morgens wakker met een stijve nek of rug, of is uw matras aan vervanging toe? Dan kunnen wij tijdelijk aan huis adviseren welke matras het meest geschikt voor u is.
Maak hiervoor per mail of telefoon een afspraak en wij komen bij u langs voor een persoonlijk advies. Uiteraard met inachtneming van de huidige gezondheidsmaatregelen.

 

 

Auping ledikant of matras bestellen?

Voor persoonlijke adviezen voor een matras of een matras/bodemcombinatie is een bezoek aan de showroom nog altijd de beste oplossing. Maar als u geen slaap- of kleuradviezen nodig heeft kunt u gebruik maken van deze online Auping configurator. Wel adviseren wij u bij bestelling onze naam De Gier Slapen in Gorinchem op te geven. Dan kunt u bij garanties of aanpassingen een beroep op ons doen.