merken_degierslapen

De eigenschappen van de bekende merken

Als u kiest voor kwaliteit bent u bij de Gier Slapen aan het juiste adres. Zowel voor bedden als textiel hebben wij de betere merken in onze showroom staan. Denk aan Auping, Tempur, Ergosleep, Carpe Diem of textiel van Vandyck, Beddinghouse.
Maar weet u of een Auping bed lekkerder slaapt dan een bed van Ergosleep? Of dat Tempur materiaal het meest ideaal voor u is? Hier komt de kennis en ervaring van de Gier Slapen van pas. Wij bespreken bij een kop koffie uw wensen en slaapgewoontes en laten u een keuze maken uit de voor u geschikte bedden qua comfort én budget.

Auping

Auping

Het nederlandse merk dat van oorsprong bekend werd door de spiraalbodem. Rondom deze bodem zijn inmiddels vele bedden ontworpen waaronder de klassieker Auping Auronde, de Essential en Match collectie. De matrassen van Auping zijn speciaal ontworpen om de ventilerende eigenschappen van de spiraalbodem te versterken. De Auping collectie bestaat verder uit Auping boxsprings, dekbedden en vele accessoires.

Naar Auping pagina>

Pullman boxsprings

Pullman

Pullman staat bekend als uitvinder van de boxspring. Pullman is gespecialiseerd in hoogwaardige, duurzame matrassen en (verstelbare) boxspring-systemen. Centraal daarbij staat het principe van de dubbele vering: de inside pocket™ veer in de matras en een verende matras op een verende boxspring. Pullman streeft ernaar, met de vormgeving en functionaliteit van haar producten te inspireren en invulling te bieden aan ieders persoonlijke lifestyle en stijlvoorkeuren.
Naar Pullman pagina>

Tempur

Tempur

Wie Tempur zegt denkt aan het speciale Traagschuim uit de ruimtevaart. In het grootste deel van de Tempur collectie is dit materiaal in de basis aanwezig. Het materiaal is bekend om zijn drukvertragende eigenschappen. Door ruime ervaring van Tempur in de medische sector is het ademend- en vochtdoorlatend vermogen uitstekend. Vooral in combinatie met de speciale schotelbodem. Bij de Gier Slapen heeft u de keuze uit diverse bedcollecties en stijlen.

Naar Tempur pagina>

Ergosleep

Ergosleep

De meest gezonde slaaphouding is die waarbij de wervelkolom in een zo natuurlijk mogelijke houding ligt. Matras en bodem moeten hierbij optimaal samenwerken om dit te realiseren. Ergosleep gaat een stap verder. Via de Slaapcabine worden metingen gedaan met als uitkomst een persoonlijk profiel, het zogenaamde Slaap-DNA. Ook wel Slaap-ID genoemd. Op basis hiervan wordt de Ergosleep bodem of boxspring op úw maat ingesteld. In onze showroom kunt u gratis uw Slaap-DNA laten meten.
Naar Ergosleep pagina>

H_lsta

Hülsta

Hülsta is het merk voor mensen die van kwaliteit en tijdloos design houden. Voor de slaapkamer biedt Hülsta alles voor een totale inrichting zoals bedbodems, boxsprings, inloopkasten, ladekasten en matrassen. Door de vele modellen en kleuren kunt u een complete slaapkamer samenstellen die precies bij uw wensen past. En die na vele jaren nog steeds zijn waarde behoudt!