ergosleep_hampton_LED

 

ergosleep_slaaptest

Ergosleep boxsprings, comfort en gezondheid op maat!

De nieuwe generatie boxsprings en lattenbodems gaan een stap verder dan een algemene afstemming van de matras of bodem op uw lichaam. In onze Ergosleep Slaapcabine ervaart u hoe de proefbedden uw lichaam scannen om vervolgens de bodem zo in te stellen dat alle persoonlijke drukpunten opgeheven worden. Het resultaat is onmiskenbaar. Uw lichaam wordt nu over de gehele oppervlakte gedragen. U ontvangt hiervan een individuele computeruitdraai waarmee de boxsprings en lattenbodems uit de Ergosleep collectie eenvoudig op uw profiel kunnen worden afgestemd!

Ergosleep lattenbodemergosleep_boxspring_sunset

ergosleep_boxspring_madisonergosleep_boxspring_wellington_1

ergosleep_riverdale_boxspringergosleep_boxspring_wit

Instelbaarheid Ergosleep boxspring

Niet alleen de onderste matras (box) is voorzien van pocketveren, maar de matras daarop is bovendien instelbaar aan uw profiel.
Wat uw persoonlijke profiel is? Dit meten we – gratis – in ca. 8 minuten in onze computergestuurde slaapcabine. Verandert uw lichaamsbouw, geen probleem. De matras is eenvoudig weer aan te passen.

Instelbaarheid Ergosleep lattenbodem

Een standaard lattenbodem veert in aan de hand van het gewicht van uw lichaam. Ergosleep gaat een stap verder. Uw lichaamsprofiel wordt eerst gemeten en vervolgens wordt de lattenbodem hierop ingesteld. Het resultaat? Uw bredere delen worden minder ‘afgekneld’ waardoor het gevoel ontstaat dat u zweeft.