Wonderland boxspring

 

 

Wonderland boxsprings, matrassen en bedden

Met Wonderland heeft u een kwalitatief hoogwaardig bed of boxspring met een perfect comfort. Wonderland produceert sinds 1969 een van de meest toonaangevende Scandinavische bedden, boxsprings en matrassen. Design en kwaliteit tot in de details. In onze showroom kunnen wij u deze kwaliteit laten ervaren en uitgebreid laten vergelijken met onze andere kwaliteitsmerken. Als merkonafhankelijke slaapadviseur is ons doel u vele comfortabele nachten te bezorgen.

wonderland_SL7_nature

Wonderland sand

Wonderland gray

 

Unieke eigenschappen

wonderland schouderzone

Schouderzone

Een Wonderland bed is zo gemaakt dat uw lichaam maximale rust krijgt. De meeste mensen liggen tijdens het slapen bij voorkeur op hun zij. Alle Wonderland bedden hebben een schouderzone waardoor er minder druk op de schouders ontstaat. Uw schouder komt hierdoor iets dieper in het bed te liggen zodat uw nek, schouder en rug op de juiste manier worden ontlast.

wonderland heupzone

Instelbare heupzone

Voor een optimale nachtrust is het belangrijk dat de spieren in uw lichaam goed ontspannen. Daarvoor moet u een lighouding vinden waarin uw ruggegraat zo recht mogelijk ligt. Een instelbare heupzone zorgt ervoor dat u het bed aan uw lichaam kunt aanpassen. Door de stevigheid onder de heuppartij in te stellen regelt u hoe diep uw heup ten opzichte van uw schouder zakt. Op die manier past u het bed aan uw lichaam en uw persoonlijke behoefte aan.

wonderland kantstabiel

Kantstabiel

Ongestoord slapen is belangrijk. In een Wonderland bed slaapt u meer ontspannen, ook als u beweegt in uw slaap. En wanneer u de rand van uw matras nadert in uw slaap hoeft u niet bang te zijn dat u eruit valt, want de matras in kantstabiel. Een Wonderland matras wordt niet net als andere matrassen gemaakt. Wij voegen de afzonderlijke componenten volgens een gepatenteerde methode samen, waardoor een zeer kantstabiele matras met een lange levensduur ontstaat. Zo profiteert u optimaal van de pocketvering in uw matras, over de gehele breedte.

 

Wonderland – Carice en Jelka van Houten

.