Cora_textiel

De Gier Slapen, een begrip in de regio Gorinchem

De Gier Slapen is al 45 jaar in Gorinchem gevestigd met een uitgebreid assortiment slaapkamers, boxsprings, bedden, lattenbodems, matrassen en bedtextiel. Wij voeren diverse kwaliteitsmerken zoals Ergosleep, Pullman, Tempur, Auping maar ook bedtextiel van bijvoorbeeld Vandyck, Beddinghouse en Mrs Me.

Door de jaren heen
Gestart in de Haarstraat 69 met een oppervlakte van 320 m2 meter hebben wij door de jaren heen ons pand kunnen uitbreiden tot een vloeroppervlak van 1000m2. Hierdoor konden wij een steeds grotere collectie slaapkamermeubelen presenteren. Want ook al hebben we vele kwaliteitsmeubels, mensen willen toch onderling vergelijken om de juiste keuze te maken.

Slaapcomfort specialisatie
De specialisatie van De Gier Slapen richt zich met name op het slaapcomfort. Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met de fabrikanten is er veel kennis opgedaan op het gebied van slaaphouding en slaapcomfort. Hierdoor en de steeds verdergaande slaaptechnische ontwikkelingen kunnen wij steeds meer maatwerk bieden. Maatwerk wat niet alleen direct voelbaar is, maar ook op langere termijn gezondheidsvoordelen oplevert.

Slaapkamerbeleving
De slaapkamer is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Dit is voor de meesten een plek waar geluk en verdriet elkaar afwisselen. Een plek waar je geborgen hoort te voelen. Een plek waar de beleving in grote mate door de inrichting en kleurstelling wordt bepaald. Hiervoor heeft De Gier Slapen een grote collectie bedtextiel in huis.

Eigen meubelmakerij
Tegenwoordig is het ook geen luxe meer om slaapkamermeubels op maat te laten maken. In onze eigen meubelmakerij kunnen we bedden of kasten op de gewenste breedte of hoogte maken. Of aanpassingen doen in hout- of lakkleuren.