Slaap_DNA

 

 

Een standaard matras of bedbodem is op een gemiddeld persoon ontworpen. Omdat niet iedereen hetzelfde postuur heeft moet uw lichaam – en dan vooral uw ruggengraat – zich flink aanpassen aan het slaapoppervlak. Hierdoor herstelt u ‘s nachts minder en voelt u zich minder fit. Op termijn kan dit zelfs leiden tot rug- of nekklachten.

De oplossing is dan ook simpel. Een bed dat is aangepast aan úw persoonlijke lichaamsprofiel en slaapgewoontes. Om dit te meten beginnen wij met een gratis profielmeting in onze computergestuurde slaapcabine. Het is dus niet vreemd dat u en uw partner verschillende uitkomsten krijgen.

Aan de hand van deze gegevens zullen onze adviseurs samen met u de diverse instellingen toepassen op de gewenste bedbodem en/of matras. Naast een persoonlijke matras speelt ook het materiaal een belangrijke rol waaronder de ventilerende eigenschappen.  

Is de duurste ook de beste?

De prijs van een matras of bedbodem is niet per definitie bepalend. Het belangrijkste is dat de matras uw lichaam ondersteunt zonder drukpunten. Maar hoe beter een matras of bodem is in te stellen, des te ‘gezonder’ uw nachtrust.

Maak nu een afspraak

Neem de proef op de som en maak een gratis afspraak voor onze slaapcabine. U zult versteld staan van het verschil tussen een standaard bed en een optimaal ingesteld bed.

bel Dick de Gier