ergosleep_slaapcabine2

ergosleep slaapcabine

de_Gier_afspraak_1

Neem plaats in onze unieke Slaapcabine!
Na 8 minuten weet u wat écht comfortabel slapen is!

De nieuwe generatie boxsprings en lattenbodems gaan een stap verder dan een algemene afstemming van de matras of bodem op uw lichaam. In onze unieke Slaapcabine ervaart u hoe de testbedden uw lichaam scannen om vervolgens de bodem zo in te stellen dat alle persoonlijke drukpunten opgeheven worden. Het resultaat is onmiskenbaar. Uw lichaam wordt nu over de gehele oppervlakte gedragen. U ontvangt hiervan een individuele computeruitdraai waarmee een boxspring, matras of lattenbodem eenvoudig op uw profiel kunnen worden afgestemd! Hierna is het verder aan u om uw lattenbodem of boxspring aan uw persoonlijke smaak aan te passen d.m.v. pootjes, stoffen, modelkeuze, vlak of verstelbaar. Voor de fijninstelling van het bed is het vervolgens van belang het juiste matras en hoofdkussen te kiezen. Hierbij komt onze ervaring als slaapadviseur weer goed van pas.

ergosleep_slaaptest

 

Stap 1

Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw slaapgewoontes in kaart gebracht. Hierna kunt u plaatsnemen in onze slaapcabine. Hier worden uw lichaamscontouren gescand bij rug- en zijligging. De computer berekent vervolgens uw slaap-DNA (ook wel eens slaap-ID genoemd). Het testbed stelt zich nu in op uw persoonlijke lichaamsprofiel. Als u al vond dat u comfortabel lag zal dit een sensationele belevenis zijn. Nu alle drukpunten zijn weggenomen zult u het gevoel krijgen dat u ‘zweeft’.

ergosleep_profiel

Stap 2

Op de computeruitdraai staat vervolgens uw Slaap-DNA® waarmee eenvoudig een lattenbodem of boxspring ingesteld kan worden. Om het slaapcomfort nog verder te verbeteren volgt de fijninstelling welke door de matraskeuze en hoofdkussen wordt bepaald.
Mocht uw lichaamsprofiel op termijn door bijvoorbeeld zwangerschap of andere oorzaken sterk gewijzigd zijn dan kunt u uiteraard weer langskomen voor een nieuwe profielscan. Hiermee kunt u uw slaapsysteem eenvoudig aan de nieuwe situatie aanpassen.