Vanaf donderdag 17 maart start onze leegverkoop. Omdat wij eind 2022 onze showroom leeg willen hebben zullen al onze showroommodellen met flinke kortingen verkocht worden. Tussen 14 en 16 maart is onze showroom tijdelijk dicht zodat wij de tijd hebben om alles af te prijzen. Natuurlijk komen er vragen over o.a. garantie en leveringen. Wij hebben hier enkele antwoorden op een rijtje gezet.

 

Als ik nu nog een nieuw bed wil kopen krijg ik dan nog dezelfde slaapadviezen?

Slaapadvisering zit in onze genen. Dit raken wij niet zomaar kwijt. Als u de komende periode een nieuw bed of boxspring wilt kopen geven wij gewoon de adviezen die mensen van ons gewend zijn, eventueel inclusief de gratis slaapcabine.

Hoe zit het met de garantie?

Heeft u de afgelopen jaren bij ons een product gekocht of wilt u voor medio 2022 nog een kwaliteitsmerk kopen dan hoeft u niet bang te zijn dat wij u in de kou laten staan. Onze buitendienst zal gewoon doorgaan zodat de levering volgens afspraak verloopt.

Hoe is de service en garantie tijdens de leegverkoop?

Tijdens de leegverkoop gaan producten met flinke kortingen weg. U zult begrijpen dat wij u dan niet dezelfde uitgebreide service kunnen verlenen. De garantie op de bekende merken blijft bestaan als fabrieksgarantie.

Kunnen wij gebruik maken van de slaapcabine?

Van de slaapcabine zal nog steeds gebruik gemaakt kunnen worden.

Wanneer gaat de showroom definitief dicht?

Zolang er nog producten in onze showroom staan, blijven wij open. De kans is wel aanwezig dat wij tegen het einde van dit jaar beperkte openingstijden gaan hanteren. Een definitieve sluitingsdatum is dus nog niet te geven, maar we verwachten tot eind 2022 open te zijn.

Kunnen wij nog een online afspraak maken?

Helaas kunt u geen online afspraak meer maken. U kunt uiteraard wel telefonisch contact opnemen voor een eventuele afspraak. Telefoon 0183 – 63 55 75‬

Wat zijn de bezorgkosten tijdens de leegverkoop?

Tijdens de leegverkoop zijn onze producten zodanig afgeprijsd dat wij niet onze gebruikelijke bezorgservice kunnen hanteren. Wilt u echter het gemak van bezorgen of monteren houdt dan rekening met onderstaande tarieven.

  • Afhalen gratis
  • Bezorgen € 50,-
  • Bezorgen en monteren € 150,-
  • Kast bezorgen en monteren € 200,-
  • Afvoeren € 40,-
  • Betaling contant of per pin bij aankoop