Vanaf 1 oktober is onze showroom gesloten. De restanten die in ons magazijn staan hebben wij voor u verzameld op de outletpagina. We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over uw lopende bestelling of wilt weten hoe het met de service en garantie zit. Hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje.   

 

Als ik nu nog een nieuw bed wil kopen krijg ik dan nog dezelfde slaapadviezen?

Slaapadvisering zit in onze genen. Dit raken wij niet zomaar kwijt. Als u de komende periode een nieuw bed of boxspring wilt kopen geven wij gewoon de adviezen die mensen van ons gewend zijn, eventueel inclusief de gratis slaapcabine.

Hoe zit het met de garantie?

Heeft u de afgelopen jaren bij ons een product gekocht of wilt u voor medio 2022 nog een kwaliteitsmerk kopen dan hoeft u niet bang te zijn dat wij u in de kou laten staan. Onze buitendienst zal gewoon doorgaan zodat de levering volgens afspraak verloopt.

Hoe is de service en garantie tijdens de leegverkoop?

Tijdens de leegverkoop gaan producten met flinke kortingen weg. U zult begrijpen dat wij u dan niet dezelfde uitgebreide service kunnen verlenen. De garantie op de bekende merken blijft bestaan als fabrieksgarantie.

Kunnen wij gebruik maken van de slaapcabine?

Van de slaapcabine kan geen gebruik gemaakt meer worden.  Deze service is bedoeld om de optimale slaapcombinatie te kunnen adviseren. Met onze huidige restanten kunnen wij dit niet meer waarmaken.

Wanneer gaat de showroom definitief dicht?

Vanaf 1 oktober sluiten wij onze showroom in de Haarstraat. Lopende bestellingen zullen uiteraard volgens afspraak geleverd worden.

Kunnen wij nog een online afspraak maken?

Helaas kunt u geen online afspraak meer maken. U kunt uiteraard wel telefonisch contact opnemen voor een eventuele afspraak. Telefoon 0183 – 63 55 75‬

Wat zijn de bezorgkosten tijdens de leegverkoop?

Tijdens de leegverkoop zijn onze producten zodanig afgeprijsd dat wij niet onze gebruikelijke bezorgservice kunnen hanteren. Wilt u echter het gemak van bezorgen of monteren houdt dan rekening met onderstaande tarieven.

  • Afhalen gratis
  • Bezorgen € 50,-
  • Bezorgen en monteren € 150,-
  • Kast bezorgen en monteren € 200,-
  • Afvoeren € 40,-
  • Betaling contant of per pin bij aankoop